„Regina TikTok-ului” din România a rămas fără cont de Instagram: „Scrie că am murit”

„Regina TikTok-ului” din România a rămas fără cont de Instagram: „Scrie că am murit”

Andreea Bostănica, numită „Regina TikTok-ului”, are 16 ani şi este unul dintre cei mai influenţi vloggeri din România şi Republica Moldova. Ea a arămas fără contul de Instagram, acesta fiind transformat de către reprezentanţii reţelei sociale într-unul memorial.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Scrie că am murit”, a declarat tânăra, potrivit Unimedia.

Vloggeriţa a încercat să-l restabilească, dar ca răspuns a primit un mesaj în care i-au transmis „condoleanţe şi înmormântare uşoară”

Andreea Bostănica a realizat un video prin care ăşi a unţă fanii că este vie şi sănătoasă: „Nu a murit nimeni. Nu mai pot să intru pe contul meu. M-am trezit şi am văzut că am contul memorial şi nu mai am acces la el. Am trimis cerere ca să-mi recuperez contul şi am primit mesaj de la ei: Ne pare foarte rău pentru pierderea dvs. Mi-au dorit o înmormântare uşoară şi condoleanţe”, a transmis vloggeriţa.

Andreea Bostănica şi-a început cariera de vlogger în 2017, aflându-se în prezent în topul celor mai populare şi relevante vloggeriţe/ influenceriţe din România şi Moldova, cu un fanbase foarte activ atât pe Youtube (563 mii de abonaţi), Instagram (682 mii de urmăritori) şi pe TikTok (3,1M followers).

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările