Poza cu Mark Zuckerberg care îţi arată că e la fel de paranoic ca oricare internaut

Poza cu Mark Zuckerberg care îţi arată că e la fel de paranoic ca oricare internaut

Mark Zuckerberg este vulnerabil în faţa hackerilor ca tine.

Mark Zuckerberg, fondatorul celei mai mari reţele sociale din lume, nu este mai puţin paranoic decât tine, motiv pentru care îşi izolează camera web cu bandă adezivă.

Ştiri pe aceeaşi temă

După o analiză simplă a unor imagini postate de acesta pe pagina personală de Facebook, a ieşit la iveală modul în care respectivul îşi protejează laptopul de hackeri. În contextul în care au existat în trecut mai multe dovezi cum un hacker poate prelua controlul camerei şi al microfonului unui sistem, fără ca utilizatorul să observe ceva, măsurile adoptate de Zuckerberg nu sunt neapărat absurde.

Luând în calcul nivelul de securitate care este implementat la sediul Facebook, soluţia este un pic profană şi, mai degrabă, o simptomă de paranoia, decât de orice altceva.

Printr-o decupare simplă a colţului din stânga jos a imaginii postate pe Facebook se poate vedea MacBook Pro-ul de 15 inci al lui Mark Zuckerberg. Nu trebuie să vă ajute foarte mult vederea pentru a observa două lucruri.În primul rând, camera de la laptop este acoperită cu scotch mat negru, iar în al doilea rând, microfoanele de pe marginea sistemului au beneficiat de acelaşi tratament.

Află toate detaliile despre cum Zuckerberg este paranoic şi se apără de hackeri

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările