Ponta urmărit penal. Un restaurant din Bucureşti oferă caracatiţă gratis, în cinstea acestui moment

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victor Ponta este urmărit penal
Victor Ponta este urmărit penal

Urmărirea penală a lui Victor Ponta i-a făcut pe proprietarii unui restaurant cu specific marin din Bucureşti să lanseze o ofertă specială, bazată pe caracatiţă.

Un restaurant din Bucureşti a lansat o ofertă specială astăzi, după ce premierul Victor Ponta a fost pus sub urmărire penală.

"Noi credem că tentaculele ar trebui să fie în farfurie, nu să-şi facă de cap în politică", aşa începe mesajul de pe Facebook al unui restaurant cu specific marin din Bucureşti.

"În spiritul întâmplărilor de astăzi, la orice comandă, oferim, la cerere, un tentacul de calamar din partea casei. Ofertă valabilă doar astăzi. Nu salvăm ţara doar cu un tentacul, dar fiecare puţin contează", mai scriu reprezentanţii restaurantului pe Facebook.

Ei vor ca oamenii să vină la restaurantul lor şi să mănânce tentaculele sistemului, mai ales că azi e ziua când premierul a fost pus sub anchetă.

Restaurant tentacule facebook

Victor Ponta este suspectat că, „în calitate de prim-ministru al României, l-ar fi numit pe Dan Şova, în august 2012, în funcţia de ministru pentru Relaţia cu Parlamentul, în decembrie 2012, în funcţia de ministru delegat pentru Proiecte de infrastructură de interes naţional şi investiţii străine, în luna februarie 2014, ca ministru interimar al Transporturilor şi în luna martie 2014 ministru al Transporturilor, în condiţiile în care Ponta a beneficiat în trecut de foloase din partea lui Şova Dan-Coman, constând în sume de bani (în total aprox. 250.000 lei) şi dreptul de folosinţa gratuită a unui autoturism”, susţin procurorii.

Din probele administrate de procurori rezultă că Victor Ponta ar fi beneficiat lunar, în perioada octombrie 2007 - decembrie 2008, de sume de bani cuprinse între 7.900 de lei şi 14.000 de lei, în total 181.439,89 de lei, în baza unei „convenţii fictive de conlucrare profesională în domeniul juridic încheiată între SCA „Şova şi Asociaţii” reprezentată de Şova Dan-Coman şi Cabinetul de Avocat „Ponta Victor-Viorel” reprezentat de Ponta Victor-Viorel”.

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite