Cum îşi urmăreşte Facebook utilizatorii şi ce înseamnă acest lucru | facebook

Cum îşi urmăreşte Facebook utilizatorii şi ce înseamnă acest lucru

Facebook îşi urmăreşte utilizatorii, nu mai e o noutate, dar reţeaua socială nu a vorbit niciodată despre această practică. Însă „Business Insider“ susţin că sunt, în medie, peste 200 de „urmăritori“ folosiţi de Facebook. Şi informaţia pentru Facebook se traduce, la propriu, în venituri, fie că sunt din publicitate sau din vânzarea preferinţelor personale ale utilizatorilor.

Fraţii Winklevoss, iniţiatorii Facebook, revin cu proiectul SumZero

Fraţii Winklevoss, iniţiatorii Facebook, revin cu proiectul SumZero

Facebook este o reţea de aproape un miliard de utilizatori în prezent, dar nu Mark Zuckerberg este cel care a venit cu ideea. Fraţii Winklevoss şi Divya Narendra sunt cei care voiau să creeze o reţea socială şi l-au cooptat pe Zuckerberg în proiect datorită aptitudinilor sale de programator. Acum, fraţii şi Narendra revin, dar nu cu un proces contra lui Zuckerberg, ci cu propria reţea.

Facebook a pierdut 50 de miliarde în ultimele luni. Zuckerberg nu vinde încă | facebook

Facebook a pierdut 50 de miliarde în ultimele luni. Zuckerberg nu vinde încă

Compania Facebook a fost listată la bursă în luna mai, cu un preţ per acţiune de 38 de dolari şi cu o valoarea totală estimată de peste 100 de miliarde de dolari. Acum, în doar câteva luni, Facebook a pierdut 50 de miliarde din valoarea de piaţă şi acţiunile au ajuns la un nou minim. Însă Zuckerberg nu îşi va vinde acţiunile în următorul an, dar angajaţii o pot face.

Facebook s-a dezvoltat cu mult peste cele mai optimiste aşteptări ale creatorilor săi. În acest moment, reţeaua are peste două miliarde de utilizatori, iar compania este printre cele mai profitabile din lume. Anii 2016 şi 2017, deşi au adus creşteri spectaculoase ale numărului de utilizatori şi multe miliarde în conturile companiei, au arătat pentru prima dată nişte vulnerabilităţi insurmontabile ale reţelei.

acum 7 luni · comentarii (0)

Ministrul Turismului, Mircea Dobre, i-a anunţat săptămâna trecută pe oamenii de afaceri din domeniu că şi-a propus să schimbe brandul turistic al României, urmând să înlocuiască celebra frunză a Elenei Udrea cu o oaie, pentru a construi imaginea turistică a ţării în jurul legendei Mioriţa, scrie profit.ro.

acum 1 an · comentarii (12)

1. Fii profesionist. Un prim pas este să faci totul cu profesionalism. Serviciul de mailing trebuie să se facă printr-o platformă specializată. Asigură-te că în baza de date sunt doar adresele celor care au solicitat să fie înregistraţi. Decide care este frecvenţa de trimitere a newsletter-ului şi respectă acest interval de timp.

acum 1 an · comentarii (0)

Astăzi facem cunoştinţă cu Ligia Stroe, una dintre cele mai bune şi implicate studente ale Facultăţii de Comunicare şi Relaţii Publice din cadrul SNSPA, care ne învaţă cum să fructificăm timpul liber prin freelancing.  Află de la Ligia care sunt cele mai noi şi utile instrumente de lucru în Social Media şi cum îţi pot uşura munca.

acum 1 an · comentarii (0)

World Against Corruption este o iniţiativă creată de o mână de tineri care-şi doresc o mişcare internaţională paşnică împotriva corupţiei. S-a născut din „furie, speranţă, pasiune şi dragoste”, ne-a spus unul dintre oamenii din spatele paginii de Facebook. Principala lor armă - şi cea mai puternică, spun ei - este vocea poporului.

acum 2 ani · comentarii (1)

Ciprian Susanu, Managing Partner Dare Digital, agenţia de strategie online şi performance marketing responsabilă pentru strategiile online ale unor clienţi de renume de pe piaţa românească şi internaţională, a organizat şi susţinut în 2016 peste 20 de workshop-uri şi training-uri pe unele dintre cele mai importante teme de marketing online, ca parte a unui program educaţional pe termen mediu şi lung.

acum 2 ani · comentarii (0)

Oficial, este profesor la Facultatea de Arhitectură, însă când îi rosteşti numele faci referire la un reper al fotografiei contemporane. Şi deşi şi-a format o reputaţie respectată în comunitatea de profil prin lumea pe care o surprinde prin obiectivul lui, Vlad continuă să spună despre el că nu se consideră fotograf, ci vede în ceea ce face o terapie de care nu poate şi nici n-ar vrea să se despartă.

acum 2 ani · comentarii (1)

Analiza săptămânală (28 aprilie - 6 mai) a apariţiilor în Social Media ale candidaţilor înscrişi în cursa electorală pentru Primăria Generală a Capitalei. A fost analizat numărul de menţiuni al fiecăruia dintre următorii candidaţi: Gabriela Firea, Nicuşor Dan, Cătălin Predoiu, Robert Turcescu şi Daniel Barbu.

acum 2 ani · comentarii (3)

Conform ultimelor studii, alocăm Facebook peste jumătate din timpul petrecut pe Internet. Unii dintre noi mai stăm şi pe Instagram sau Twitter. Nu e de mirare că peisajul fiecărei zile politice se desfăşoară în Social Media: organizăm proteste împotriva unor decizii politice, condamnăm declaraţii sau distribuim conţinut relevant.

acum 2 ani · comentarii (12)
Postari Recente