Oamenii politici cer sfaturi legislative pe Reddit

Oamenii
politici cer sfaturi legislative pe Reddit

În mod normal, şedinţele pentru stabilirea noilor legislaţii se petrec în spatele uşilor închise. Zoe Lofgren, reprezentantă a Californiei în Congresul SUA, a ales însă platforma de socializare Reddit pentru sugestii în legătură cu o lege care protejează site-urile acuzate de violarea drepturilor de autor.

Facebook: oamenii petrec mai mult timp pe reţea dacă mesajele sunt relevante | facebook

Facebook: oamenii petrec mai mult timp pe reţea dacă mesajele sunt relevante

„Peretele“ de Facebook pe care sunt afişate mesajele prietenilor sau ale paginilor la care eşti abonat nu este niciodată asemănător cu al altcuiva cu care ai multe lucruri în comun. Şi asta, potrivit celor de la Facebook, se datorează algoritmului pe care îl foloseşte reţeaua socială, iar ideea principală este ca numărul posturilor care l-ar putea deranja pe utilizator să fie cât mai mic posibil.

Pinterest - relaxare şi comunicare pe Internet prin imagini | pinterest

Pinterest - relaxare şi comunicare pe Internet prin imagini

Pinterest este o reţea socială, dar cu aspectul unui avizier digital pe care utilizatorii pot „prinde“ poze şi pot crea teme bazate pe colecţiile de pe site, cum ar fi pasiunile sau evenimentele care le plac. Oamenii pot vizualiza imaginile celorlalţi, pot să-şi posteze propriile poze sau pot să le trimită pe Facebook sau Twitter, dat fiind că oferă integrare cu aceste reţele sociale.

Facebook impune folosirea numelor reale, după modelul Google+. Este o soluţie câştigătoare? | facebook

Facebook impune folosirea numelor reale, după modelul Google+. Este o soluţie câştigătoare?

Facebook începe curăţenia de toamnă, deocamdată cu like-urile şi numele false. Astfel, paginile vor pierde un număr mai mic sau mai mare din like-uri, iar utilizatorii care s-au înregistrat pe reţea cu pseudonime vor fi informaţi că trebuie să treacă la nume real. Nu este o politică nouă, dar Facebook calcă pe urmele Google+ sub umbrela transparenţei.

Facebook s-a dezvoltat cu mult peste cele mai optimiste aşteptări ale creatorilor săi. În acest moment, reţeaua are peste două miliarde de utilizatori, iar compania este printre cele mai profitabile din lume. Anii 2016 şi 2017, deşi au adus creşteri spectaculoase ale numărului de utilizatori şi multe miliarde în conturile companiei, au arătat pentru prima dată nişte vulnerabilităţi insurmontabile ale reţelei.

acum 7 luni · comentarii (0)

Ministrul Turismului, Mircea Dobre, i-a anunţat săptămâna trecută pe oamenii de afaceri din domeniu că şi-a propus să schimbe brandul turistic al României, urmând să înlocuiască celebra frunză a Elenei Udrea cu o oaie, pentru a construi imaginea turistică a ţării în jurul legendei Mioriţa, scrie profit.ro.

acum 1 an · comentarii (12)

1. Fii profesionist. Un prim pas este să faci totul cu profesionalism. Serviciul de mailing trebuie să se facă printr-o platformă specializată. Asigură-te că în baza de date sunt doar adresele celor care au solicitat să fie înregistraţi. Decide care este frecvenţa de trimitere a newsletter-ului şi respectă acest interval de timp.

acum 1 an · comentarii (0)

Astăzi facem cunoştinţă cu Ligia Stroe, una dintre cele mai bune şi implicate studente ale Facultăţii de Comunicare şi Relaţii Publice din cadrul SNSPA, care ne învaţă cum să fructificăm timpul liber prin freelancing.  Află de la Ligia care sunt cele mai noi şi utile instrumente de lucru în Social Media şi cum îţi pot uşura munca.

acum 1 an · comentarii (0)

World Against Corruption este o iniţiativă creată de o mână de tineri care-şi doresc o mişcare internaţională paşnică împotriva corupţiei. S-a născut din „furie, speranţă, pasiune şi dragoste”, ne-a spus unul dintre oamenii din spatele paginii de Facebook. Principala lor armă - şi cea mai puternică, spun ei - este vocea poporului.

acum 2 ani · comentarii (1)

Ciprian Susanu, Managing Partner Dare Digital, agenţia de strategie online şi performance marketing responsabilă pentru strategiile online ale unor clienţi de renume de pe piaţa românească şi internaţională, a organizat şi susţinut în 2016 peste 20 de workshop-uri şi training-uri pe unele dintre cele mai importante teme de marketing online, ca parte a unui program educaţional pe termen mediu şi lung.

acum 2 ani · comentarii (0)

Oficial, este profesor la Facultatea de Arhitectură, însă când îi rosteşti numele faci referire la un reper al fotografiei contemporane. Şi deşi şi-a format o reputaţie respectată în comunitatea de profil prin lumea pe care o surprinde prin obiectivul lui, Vlad continuă să spună despre el că nu se consideră fotograf, ci vede în ceea ce face o terapie de care nu poate şi nici n-ar vrea să se despartă.

acum 2 ani · comentarii (1)

Analiza săptămânală (28 aprilie - 6 mai) a apariţiilor în Social Media ale candidaţilor înscrişi în cursa electorală pentru Primăria Generală a Capitalei. A fost analizat numărul de menţiuni al fiecăruia dintre următorii candidaţi: Gabriela Firea, Nicuşor Dan, Cătălin Predoiu, Robert Turcescu şi Daniel Barbu.

acum 2 ani · comentarii (3)

Conform ultimelor studii, alocăm Facebook peste jumătate din timpul petrecut pe Internet. Unii dintre noi mai stăm şi pe Instagram sau Twitter. Nu e de mirare că peisajul fiecărei zile politice se desfăşoară în Social Media: organizăm proteste împotriva unor decizii politice, condamnăm declaraţii sau distribuim conţinut relevant.

acum 2 ani · comentarii (12)
Postari Recente