Noul Facebook îţi aduce în News Feed mai multe mesaje de la prieteni, familie

Noul Facebook îţi aduce în News Feed mai multe mesaje de la prieteni, familie

Facebook se schimbă constant. Acum, cu accent pe prieteni. FOTO The Next Web

Facebook e cea mai mare reţea socială, astfel că orice schimbare e mereu criticată. Cea mai nouă alterează ordinea în News Feed.

Facebook va modifica algoritmul care stă la baza News Feed, acordându-le astfel o importanţă mai mare prietenilor, în comparaţie cu paginile apreciate. Prin urmare, reach-ul postărilor efectuate de pagini pe Facebook va scădea pentru a doua oară, după ce în luna aprilie a anului trecut am asistat la o măsură oarecum similară.

Desigur, pentru a avea parte de rezultate la fel de bune precum cele de până acum, multe companii ar putea fi nevoite să investească mai mulţi bani în distribuirea conţinutului. Zilnic, aproape un miliard de oameni de pe întregul mapamond intră pe Facebook pentru a posta conţinut sau a vedea activitatea prietenilor.

Valoarea exactă este de 989 milioane de utilizatori, cu 24% mai mult decât în aceeaşi perioadă a lui 2015. Cea mai mare creştere a fost înregistrată în domeniul activităţii pe mobile. În privinţa numărului de utilizatori care accesează lunar reţeaua socială pe telefon, acel prag este acum la 1,51 miliarde, cu 21% mai mare de la an la an.

Află toate detaliile despre schimbarea pregătită de Facebook

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările