Momentul de care au fugit utilizatorii a venit: Facebook introduce reclamele video

Momentul de care au fugit utilizatorii a venit: Facebook introduce reclamele video

Facebook introduce reclamele video în feed-ul utilizatorilor FOTO Reuters

Facebook a anunţat introducerea oficială a reclamelor video în fluxul de ştiri al utilizatorilor. Acesta a fost modificat de curând, iar majoritatea oamenilor vor putea vedea noul design.

Ştiri pe aceeaşi temă

În decembrie, Facebook a început să testeze reclamele video în fluxul de noutăţi. Acestea urmează să pornească automat şi să fie introduse în funcţie de preferinţele oamenilor şi locul unde se află.

De ieri, Facebook le introduce permanent, dar doar o serie de branduri vor avea reclame în flux momentan. Potrivit reţelei sociale, Premium Video Ads vor avea 15 secunde, ca pe Instagram şi vor trebui să respecte nişte standarde înalte.

Fiecare video va porni fără sunet, iar dacă dăm scroll, se va opri automat. E ca pe Instagram. Dacă oamenii dau click pe video va deveni full-screen şi va porni şi sunetul.

Reclamele vor fi cumpărate în funcţie de punctele de rating, pentru a atinge o anumită audienţă. Succesul lor este măsurat de către Nielsen. O companie numită Ace Metrix va analiza calitatea reclamelor, pentru ca acestea să nu fie diferite de clipurile care le-ar plăcea în mod normal utilizatorilor.

Potrivit unui studiu din noiembrie, citat de “Wall Street Journal”, 83% din utilizatorii de Facebook considerau viitoarele reclame video intruzive şi ar urma să le ignore. Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările