Mesajul viral care a pornit isteria pe Facebook e inutil: Ce trebuie să ştii despre cine controlează conţinutul

Mesajul viral care a pornit isteria pe Facebook e inutil: Ce trebuie să ştii despre cine controlează conţinutul

Facebook are control mare asupra conţinutului de pe reţea. FOTO Răzvan Băltăreţu/Adevărul

Facebook vine cu noi reguli de anul viitor şi dacă ai publicat pe Timeline un mesaj în care spui că ceea ce publici e al tău, e un mesaj inutil. Iată de ce n-ai drepturi aşa cum crezi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Facebook schimbă regulile şi cel mai probabil ai văzut deja un mesaj viral prin care oamenii spun că au drept asupra a ceea ce publică. Mesajul este inutil şi oricare acţiune de tipul acesta.

Facebook, de la 1 ianuarie 2015, schimbă câteva lucruri simple cu privire la funcţionarea reţelei. Mai precis, actualizează regulamentul pentru ca oamenii să interacţioneze mai mult cu ceea ce le place şi să dea mai greu peste lucruri care îi deranjează. De asemenea, este modificat mecanismul de anunţuri şi de achiziţie prin această reţea socială, iar ca utilizator ai un control mai mare asupra a ceea ce distribui.

Odată cu noua schimbare, oamenii au început să fie informaţi prin mail şi printr-o notificare pe Facebook despre ceea ce îi aşteaptă. Atât în România, cât şi în alte ţări asta s-a soldat cu viralizarea unui mesaj prin care utilizatorii consideră că aşa îşi protejează toate materialele încărcate pe reţea. Este falsă această credinţă.

Află de la Playtech totul despre marea schimbare

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: