Marian Godină, mesaj ironic pentru „reclamanţii“ săi, după ce contul de Facebook i-a fost deblocat: „Am decis că voi fi cuminte“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce pagina de Facebook a lui Marian Godină a fost blocată în urma raportării a două postări mai vechi, poliţistul a revenit pe reţeaua de socializare cu un mesaj ironic pentru „reclamanţii“ săi.

Poliţistul braşovean l-a rugat pe Lucian Mîndruţă să facă anunţul, în urmă cu câteva zile, că pagina de Facebook i-a fost blocată. Godină ar fi fost raportat pentru două postări ceva mai vechi.

Marian Godină este urmărit pe Facebook de aproape 90.000 de persoane, iar de regulă este foarte activ în mediul online. 

Lucian Mîndruţă a scris pe pagina lui Godină că fost rugat de acesta să anunţe că este blocat pe Facebook şi că nu mai poate posta.

Acum, poliţistul a revenit cu o postare ironică la adresa „reclamanţilor“ lui, în care promite „să fie cuminte“:

„După semnalul primit cu blocarea paginii, am decis că voi fi cuminte şi nu voi mai posta prostii. Aşa că mă aşez în genunche şi îmi cer iertare, nu o să mai ironizez pe nimeni, iar acum, cu ocazia deblocării paginii după decât 4 zile în care n-am avut voie să scriu nimic, tai pamblica pentru acest eveniment şi promit să nu mă schimb ca şi comportament, ca şi principii, ca şi ambiţii, caş de capră, caş de oaie, caş de vacă şi alte ca şi-uri. Hai, băieţii, cu reportu', să v-asiguraţi confortu'“, a scris Godină pe Facebook.

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite