FOTO Facebook inspiră şi alte reţele: Twitter se schimbă radical de astăzi

FOTO Facebook inspiră şi alte reţele: Twitter se schimbă radical de astăzi

Twitter a adus un nou design pentru profilurile utilizatorilor, care aduce aminte mai bine de Facebook, cu imagini de copertă mai mari şi tweet-uri mai bine evidenţiate.

Ştiri pe aceeaşi temă

Twitter a decis să se schimbe, poate pentru prima oară radical. Astfel, reţeaua socială de microblogging a introdus pentru toată lumea profilul de tip Facebook, care nu se numeşte aşa, dar seamănă foarte mult. 

El poate fi activat începând de astăzi de toţi utilizatorii.

Cu ajutorul noului design, utilizatorii pot să-şi scoată în evidenţă mai bine mesajele prin Hightlight sau Pin, pot să-şi pună poze de profil mai mari şi să-şi schimbe poza-copertă. Astfel, Twitter încearcă să devină mai relevant şi la nivelul brandului personal, nu doar prin mesajele efemere.

Potrivit Twitter, există un nou mod de filtrare a mesajelor. Cele mai bune tweet-uri sunt mai mari, Pinned Tweet sunt cele care vor rămâne mereu în fruntea profilului, iar Filtered Tweets reprezintă opţiunea de a vedea doar mesajele noastre sau mesajele şi interacţiunile.

Twitter are în acest moment 36 de milioane de vizitatori unici pe Desktop şi sunt trimise în total 300 de miliarde de mesaje. În total, Twitter are 241 de milioane de vizitatori activi. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările