Facebook vrea să-şi schimbe denumirea, iar Internetul nu a ratat ocazia de a face propuneri. Cele mai amuzante sugestii de nume

Facebook vrea să-şi schimbe denumirea, iar Internetul nu a ratat ocazia de a face propuneri. Cele mai amuzante sugestii de nume

Foto: Unsplash.ro

După ce în presă au apărut zvonuri că Facebook ar intenţiona să-ţi schimbe numele, internauţii au început să facă presupuneri de viitoarea denumire a reţelei de socializare. Cu toate acestea, compania americană a refuzat să o comenteze informaţia că Facebook ar intenţiona să apeleze la un rebranding, informează Reuters.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Meta” a fost una dintre sugestiile serioase aflate în tendinţe, o referire la intenţia Facebook, potrivit relatărilor de presă, de a-şi lua un nume care să scoată în evidenţă ideea de metavers, un mediu virtual în care utilizatorii pot socializa.

Zuckerverse, Timesuck, Faceplant, Bookface, Facegram, Facetagram, FreeFace, FreeTalk, World Changer, au fost alte propuneri sugerate de internauţi, potrivit Agerpres. 

Frenezia noilor nume a apărut în urma unui articol publicat săptămâna aceasta pe site-ul cu ştiri din lumea tehnologiei The Verge, potrivit căruia un grup cu o nouă denumire va funcţiona asemenea unei companii-mamă pentru toate brandurile din alcătuirea sa - Facebook, Instagram, WhatsApp - şi va reflecta accentul pus pe realitatea virtuală şi pe realitatea augmentată. Potrivit articolului, un anunţ în acest sens este aşteptat săptămâna viitoare.

Alţi internauţi şi-au manifestat scepticismul că o schimbare de nume ar fi suficientă pentru a distrage atenţia de la monitorizarea tot mai atentă din punct de vedere juridic şi administrativ cu care se confruntă compania şi care i-a afectat imaginea.

„Se va întâmpla ceva asemănător efectului Barbra Streisand”, a spus Thomas van der Hoven, un student de 20 de ani din Glasgow, referindu-se la situaţia când încercarea de a reprima un lucru atrage în mod involuntar un şi mai mare interes popular către acel lucru. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările