Facebook va promova mai mult postările familiei şi prietenilor în News Feed, în detrimentul ştirilor

Facebook va promova mai mult postările familiei şi prietenilor în News Feed, în detrimentul ştirilor

Mark Zuckerberg a postat pe blogul companiei sale un text prin care spune că vrea să facă din Facebook ”un loc mai bun şi mai primitor” pentru toată lumea. Totul vine pe fondul unui an 2017 extrem de zbuciumat pentru reţeaua socială, care a fost implicată în mai multe scandaluri.

Ştiri pe aceeaşi temă

După ce a fost trasă la răspundere că a permis ruşilor să influenţeze alegerile prezidenţiale cu reclame plătite, Facebook încearcă să facă tot ce-i stă în putinţă pentru a se redresa. La finalul lui 2017, Zuckerberg declara că vrea să facă din Facebook un loc mai bun şi pare, cel puţin în primă fază, ca a trecut la treabă.

Astfel că, în perioada următoare, reţeaua socială va promova mult mai mult postările care provin de la familie şi prieteni, pentru a încuraja utilizatorii către socializare, nu către ştiri sau clipuri video cu pisici amuzante. Totul este realizat sub sloganul ”aducem oamenii mai aproape”, explică Zuckerberg în postarea de pe blogul companiei sale.

”Lumea este divizată şi este misiunea noastră să-i aducem mai aproape unii de ceilalţi”, a mai spus antreprenorul american. Facebook a înceout deja să implementeze noul sistem, iar schmibările vor putea fi observate de orcine în săptămânile care urmează.

citeste totul despre: