Facebook a „picat”. Probleme serioase pentru reţeaua socială în România şi în Europa

Facebook a „picat”. Probleme serioase pentru reţeaua socială în România şi în Europa

Anul 2018 chiar nu este unul de bun augur pentru reţeaua socială înfiinţată şi condusă de Mark Zuckerberg. Pe lângă problemele legale majore, platforma online dă semne de uzură, cel mai recent eveniment nedorit întâmplându-se chiar astăzi.

Ştiri pe aceeaşi temă

UPDATE 17:00 Problemele continuă cu mecanismul de autentificare al Facebook, iar utilizatorii reţelei sociale sunt sfătuiţi să nu încerce să îşi schimbe parola, atunci când observă că nu se pot loga. Acest lucru poate duce la alte probleme de autentificare în viitor, în acest caz nefiind vorba de un presupus atac cibernetic, ci doar de probleme tehnice interne.

Facebook este picat din nou, după ce acest fenoment s-a petrecut destul de des în a doua jumătate a lui 2018. Conform site-ului Downdetector.com, reţeaua socială are probleme majore la serverele din Europa, întreg continentul fiind afectat.

Cu ajutorul platformei menţionate anterior, putem arunca o privire de ansamblu asupra problemelor Facebook care au loc pe Bătrânul Continent. Se pare că serverele de „log in” ale reţelei sociale sunt cele care sunt responsabile pentru situaţia creată.

Cei mai mulţi dintre utilizatorii Facebook se plâng că nu pot accesa platforma online în timpul procesului de autentificare. Nu se cunosc încă detaliile exacte ale acestei probleme.

FOTO via Downdetector.com

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările