Facebook a picat, Twitter a fost „zidul plângerii“. Reţeaua şi-a revenit la normal

Facebook a picat, Twitter a fost „zidul plângerii“. Reţeaua şi-a revenit la normal

Facebook a avut câteva probleme cu stabilitatea reţelei. FOTO Reuters

Facebook a picat în noaptea de 7 februarie. Cea mai mare reţea socială a avut probleme cu News Feed-ul şi trimiterea şi recepţionarea mesajelor. După ce utilizatorii s-au lovit de problemele Facebook, au descoperit că Twitter şi (poate) Google+ sunt locuri bune unde se pot plânge. Iată unele dintre cele mai bune mesaje publicate.

Ştiri pe aceeaşi temă

ACTUALIZARE Facebook a avut câteva probleme în această seară. Pentru utilizatorii din România acestea s-au făcut simţite pe la ora 23.00, dar n-au durat decât câteva zeci de minute. După ora 24.00, reţeaua pare că şi-a revenit şi este business as usual, pisicile sunt tot mai distribuite şi videoclipurile aniversare de tipul Look back n-au dispărut. În încheiere, mai jos este poate cel mai amuzant mesaj publicat de Twitter.

Ergonomic Info face referire la studiul unor studenţi de la Princenton care prevedea sfârşitul reţelei Facebook. După ce acel studiu a fost publicat, reţeaua a venit cu propria versiune şi a spus că în câţiva ani dispare Universitatea Princeton. Apocalipsa n-a venit încă, Facebook n-a dispărut şi acestea fiind scrise, ne vedem pe Facebook la „Tech Adevărul“.

Articolul original

Facebook a picat şi oamenii au început să se plângă pe Twitter. Cei mai mulţi pun capturi de ecran cu mesajul de eroare afişat de Facebook. Există probleme şi în trimiterea şi recepţionarea mesajelor, dar cele mai mari neajunsuri privesc generarea conţinutului în News Feed. Mai jos sunt câteva dintre mesajele pe care oamenii le-au publicat pe Twitter sub hashtag-ul #facebookdown.

Pe site-ul Is Facebook Down, reţeaua socială apare ca fiind în regulă şi gata de folosit, dar sunt utilizatori care au raportat că de câteva zeci de minute nu pot folosi site-ul. Cel mai probabil e vorba de o actualizare pe care o fac cei de la Facebook. Sau, după cum a amintit un utilizator pe Twitter, este doar Internetul care s-a săturat de filmuleţele aniversare ale oamenilor.

Începe Google+ să conteze drept platformă socială atunci când utilizatorii se plâng acolo că nu funcţionează Facebook? Ei bine, un utilizator s-a gândit că n-ar strica să spună câteva cuvinte. Îi pare rău, totuşi, că nu apelează la Google+ decât când „marele albastru“ e în pauză.

Mesajele publicate de utilizatori pe Twitter

Cineva încearcă să-şi facă puţină publicitate

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: