Facebook devine Tinder 2.0. Noile funcţii care vor fi implementate în aplicaţia mobilă

Facebook devine Tinder 2.0. Noile funcţii care vor fi implementate în aplicaţia mobilă

Facebook va crea funcţii de ştergere a istoricului de navigare şi care facilitează întâlnirile romantice, în genul aplicaţiei Tinder.

Ştiri pe aceeaşi temă

Mark Zuckerberg, cofondator şi CEO al Facebook, a anunţat marţi că reţeaua de socializare construieşte noi funcţii, potrivit Reuters.

Prima dintre ele este funcţia de control numită „clear history”, care va permite utilizatorilor să şteargă istoricul de navigare.

„În browser-ul vostru există un mod simplu de a şterge cookies şi istoricul. (...) Noi construim o versiune pentru Facebook. Va fi o simplă funcţie de control pentru a şterge istoricul de navigare pe Facebook - ce aţi accesat, site-uri pe care le-ai vizitat şi aşa mai departe”, a scris Zuckerberg marţi, pe contul său.

Aceasta are directă legătură cu scandalul Cambridge Analytica.

La conferinţa F8 a Facebook, care a început marţi, Zuckerberg a anunţat că Facebook  va adăuga funcţii privind întâlnirile şi relaţiile pe termen lung create prin platforma de socializare.

Acţiunile Match Group Inc, proprietarul aplicaţiei Tinder, au scăzut cu 18 procente după acest anunţ. Cele ale IAC, compania-mamă a Match Group, au scăzut cu 12 procente.

citeste totul despre: