Facebook at Work - aplicaţia care vrea să înlocuiască mail-ul corporatist

Facebook at Work - aplicaţia care vrea să înlocuiască mail-ul corporatist

Facebook at Work e o variantă mai simplă şi destinată doar colegilor de muncă

Facebook a lansat o aplicaţie nouă pentru iOS, numită Facebook At Work. Aceasta este destinată companiilor şi va fi momentan testată doar de câteva.

Ştiri pe aceeaşi temă

Facebook at Work e o versiune modificată a reţelei sociale, în care sunt eliminate reclamele şi utilizatorii nu mai sunt urmăriţi. Cu toate acestea, aplicaţiile sunt cumva controlate de către companie, practic fiind un grup mai mare.

Facebook at Work e o unealtă de colaborare care permite colegilor de muncă să comunice prin intermediul unei aplicaţii mobile sau a unei interfeţe web şi să renunţe la email.

O parte esenţială este parte de Grupuri, care au deja o aplicaţie separată. Acestea, speră Facebook, vor înlocui mail-urile lungi şi cu foarte mulţi destinatari, aşa cum sunt ele folosite în companii.

Lars Rasmussen, inginerul de la Facebook care s-a ocupat de Graph Search, dar şi de Facebook at Work, a declarat că „Am folosit Facebook în interiorul companiei de ceva ani şi am descoperit cum poate fi folosit pentru colaborare“, a spus Rasmussen pentru Wall Street Journal.

Principalul avantaj al aplicaţiei, spune Rasmussen, este tocmai familiaritatea. Oamenii cunosc Facebook, iar Facebook at Work va avea aceeaşi interfaţă, dar va fi destinată unei singure organizaţii. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările