Elon Musk, dilemă în privinţa steagului României: „De ce nu vorbeşte lumea despre asta?“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
elon musk fumeaza marijuana

Fondatorul SpaceX a arătat într-o postare pe Twitter asemănarea dintre steagul României şi cel al Ciadului, stat din Africa sahariană, oferind şi câteva informaţii noi despre planurile Tesla pentru ţara noastră.

Musk este cunoscut pentru prezenţa sa constantă în spaţiul social media, postând în ultimele luni mesaje precum ”Nuke Mars!”. De data aceasta, se pare că steagul României i-a dat bătăi de cap miliardarului.

Mai exact, acesta se întreabă de ce nimeni nu vorbeşte despre asemănarea dintre drapelul român şi cel al statului Ciad, situat în nordul Africii Centrale. 

Postarea a fost primită cu mai multe remarci amuzante din partea urmăritorilor săi, care i-au semnalat că nu este singura asemănare izbitoare dintre două drapele, cel al statului Monaco şi al Indoneziei fiind de asemenea aproape identice.

Menţiunea României într-un tweet din partea lui Elon Musk a atras şi atenţia lui Dragoş Stanca, fondatorul festivalului Upgrade 100, care a avut loc în iunie, la Bucureşti. Acesta l-a invitat pe Musk în România, la următoarea ediţie a festivalului, şi l-a întrebat care sunt planurile Tesla cu privire la ţara noastră, miliardarul confirmând că speră ca Tesla să vină în România în curând.

Momentan, românii pot comanda Modelul 3 direct din ţara noastră, ca urmare a unui val de expansiune a Tesla către Europa de Est.  Un Tesla Model 3 Standard Range Plus pleacă de la 39500 Euro şi ar putea fi disponibil chiar în prima parte a anului 2020.

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite