Doar două persoane din lume nu pot fi blocate pe Facebook. Despre cine e vorba

Doar două persoane din lume nu pot fi blocate pe Facebook. Despre cine e vorba

Foto: CNBC

Poate că ai avut nevoie, de-a lungul timpului, să blochezi anumite persoane pe Facebook. Acest procedeu se aplică atunci când nu mai vrei să ai de a face deloc cu cineva pe respectiva platformă socială. Însă nu poţi bloca pe toată lumea. Sunt doar două persoane în lume asupra cărora nu poţi aplica această restricţie.

Ştiri pe aceeaşi temă

În cazul în care doreşti ca o persoană să nu îţi mai poată accesa contul de Facebook, mergi pe pagina sa şi o blochezi folosind butonul aferent, care se găseşte lângă cel de ”mesaje”. Acesta funcţionează pentru toţi utilizatorii reţelei de socializare, cu excepţia a două persoane. Una este Mark Zuckerberg, şeful companiei, cea de-a doua fiind Priscilla Chan, soţia acestuia.

”Acest profil nu poate fi blocat în acest moment”, este mesajul afişat de Facebook pentru cei care doresc să îl blocheze pe Zuckerberg. 

Explicaţia celor de la Facebook este următoarea: dacă un cont este blocat de foarte multe ori, după aceea, pentru o perioadă, alţi utilizatori nu mai pot face acest lucru, scrie go4it.ro.

Astfel, Zuckerberg şi soţia lui primesc atât de multe cereri de blocare pe conturi încât pentru ei butonul nu funcţionează aproape niciodată. Purtătorul de cuvânt al Facebook le recomandă celor care doresc să îl blocheze, totuşi, pe şeful companiei să încerce „mai târziu”.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările