DEZBATERE Părinţi şi copii pe Facebook: cine pe cine verifică?

DEZBATERE Părinţi şi copii pe Facebook: cine pe cine verifică?

Tu ştii ce face copilul tău pe Facebook?

Câţi dintre părinţii voştri sunt pe Facebook? Sau...sunteţi un părinte care are un copil pe Facebook? Un studiu american arată că jumătate dintre mame şi taţi sunt pe Facebook şi urmăresc activitatea online a copilului lor.

Ştiri pe aceeaşi temă

43% din părinţii americani verifică profilul copilului în fiecare zi, mai ales citind cu atenţie statusurile şi uitându-se la fotografii în care au fost etichetaţi aceştia. Mashable oferă o infografie interesantă asupra acestui fenomen. Chiar dacă studiul este realizat doar în Statele Unite ale Americii, oferă concluzii interesante despre sociologia Facebook.

Pornită ca o reţea pentru studenţi, Facebook a strâns şi celelalte categorii de vârstă. Peste un miliard de oameni sunt pe platforma de socializare. Potrivit ultimelor studii Facebrands.ro, cea mai prezentă categorie de vârstă în România sunt cei cu vârsta între 25 şi 34 de ani, în proporţie de 30,1%, urmaţi de cei cu vârsta de la 18 la 24 de ani, în proporţie de 29,5%. Dar nici cei până la 44 de ani nu sunt puţini, reprezentând 16% din utilizatorii de Facebook din România.

Vă provocăm la o dezbatere şi la o discuţie: aveţi părinţi care vă urmăresc pe Facebook? Cât de atenţi sunteţi cu postările voastre atunci când aveţi un părinte “online”? Şi cât de atenţi sunteţi la ceea ce fac copiii voştri pe reţelele sociale?

Infografia Mashable o aveţi mai jos: (click pe ea pentru dimensiunea integrală)

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările