Combinaţia de litere care blochează Skype. Cum să te fereşti de ea

Combinaţia de litere care blochează Skype. Cum să te fereşti de ea

Skype se blochează dacă trimitem o combinaţie anume de caractere

După ce utilizatorii de iPhone au fost victimele unei erori care le bloca telefonul din cauza aplicaţiei Messages, cei care au Skype pe toate platformele au descoperit o combinaţie de taste care blochează programul.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pe forumurile Skype, un utilizator a publicat informaţia că dacă scriem „http://:“ (fără ghilimele), aplicaţia se blochează, iar dacă primeşti un asemenea mesaj, Skype se va bloca de fiecare dată când încerci să te autentifici, cât timp mesajul este în istoria conversaţiei.

Bug-ul funcţionează şi pe Windows, dar şi pe Android sau iOS. Nu are însă niciun efect asupra versiunilor de Skype din Mac sau de pe Windows (aplicaţie).

Dacă aveţi Skype pe Android sau iOS, după ce primiţi acest mesaj, puteţi să mai folosiţi aplicaţia. În schimb, pe Windows aplicaţia rămâne blocată până când utilizatorul care v-a trimit combinaţia de litere şi caractere şterge mesajul din istorie.

Skype a confirmat problema şi lucrează pentru a o remedia. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările