Cel mai tânăr influencer de pe Instagram are şase ani şi 670.000 de urmăritori

Cel mai tânăr influencer de pe Instagram are şase ani şi 670.000 de urmăritori

FOTO Captură via YouTube

Dacă acum câteva săptămâni am scris despre copilul de şase ani care a făcut 11 milioane de dolari din YouTube în anul 2017, din review-urile de jucării, acum a venit rândul altui tânăr de aceeaşi vârstă, de data aceasta foarte popular pe Instagram.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ben Hampton este un copil de şase ani din Statele Unite care a devenit o reală vedetă în spaţiul virtual, prin intermediul reţelei sociale Instagram. Acesta se bucură de nu mai puţin de 670.000 de urmăritori, cu mult peste unele vedete, acest lucru fiind rodul muncii depuse de părinţii săi.

Mama lui Ben a văzut potenţialul acestuia pe reţelele sociale şi a decis să-i crească popularitatea postând poze cu acesta îmbrăcat într-un stil foarte ”la modă”. Acest lucru a atras cu sine foarte mulţi fani, iar Ben are şi un magazin online dedicat, de pe care poţi cumpăra produse oficiale, inscripţionate cu logoul acestuia.

Strategia de social media a părinţilor lui Ben a dat roade, iar fiul lor se bucură de o notorietate crescută. În plus, asocierea acestuia cu diferite vedete de YouTube, printre care şi Jake Paul, i-au adus şi mai mulţi followeri.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: