W32.Ganda.A@mm

W32.Ganda.A@mm

Tip: Mesager Mavis Executabil si Infector de Fisiere Marime: 45,056 bytes Raspandire: Ridicata Risc: Mediu ITW: Necunoscut Simptome: - Prezenta urmatoarelor chei de

Notebook-uri de la Toshiba

Notebook-uri de la Toshiba

Seria Tecra M1, lansata de curand de Toshiba a fost conceputa pentru a asigura persoanelor si companiilor un plus de performanta si de stabilitate pe o platforma mobila. Producatorii au ales

Win32.LoveGate.F@mm

Win32.LoveGate.F@mm

Alias: I-Worm.Supnot.F Tip: Mesager Masiv, scris in C++, comprimat cu AsPack Marime: 107008 bytes Raspandire: Ridicata Simptome: - Fisierele kernel66.dll, Netservices.exe, RAVMOND.exe,

Pe scurt

Pe scurt

IBM Linux Scholar Challenge are printre castigatori si un student din Romania IBM a anuntat recent castigatorii celei de a doua editii a competitiei IBM Linux Scholar Challenge, castigatoare fiind

Pe scurt

Pe scurt

"Oracle Technology Day with HP" la Bucuresti HP si Oracle au organizat de curand la Hotel Crown Plaza evenimentul "Oracle Technology Day with HP". Manifestarea a avut loc la nivel global si

Am călcat în premieră la Măgurele să văd şi eu minunea tehnologică şi realizarea ştiinţifică europeană cu cele trei culori româneşti adânc împlântate în realitatea de pe teren de lângă Institutul de Fizică Atomică Horia Hulubei, respectiv proiectul ELI NP.

acum 29 zile · comentarii (17)

Este greu de scris despre ştiinţă şi cercetare ştiinţifică de vârf într-un material pentru un public larg. Cu atât mai mult într-un context în care haosul şi eşecurile, greşelile şi nenorocirile sunt cele care fac ratinguri.

acum 2 luni · comentarii (73)

În contextul în care cele mai multe business-uri s-au mutat în online, volumul comenzilor sau al mesajelor primite a crescut foarte mult. Un ajutor serios pentru marketeri este chatbot-ul sau robotul care răspunde automat la întrebările clienţilor. Însă câţi dintre noi au avut deja curajul să îl integreze în strategia de Marketing?

acum 3 luni · comentarii (1)

Contentul vizual nu a fost niciodată mai popular sau mai de efect decât în prezent, YouTube continuând să domine reţelele sociale video. Cu până la  85 % dintre adulţi care se consideră utilizatori YouTube fideli, oportunităţile de marketing sunt uriaşe. Hai să vedem ce te-ar putea determina să deschizi un canal de YouTube pentru tine sau pentru business-ul tău, în această perioadă.

acum 4 luni · comentarii (1)

Lucrurile sunt într-atât de serioase încât, în acest timp al tuturor restricţiilor şi auto-cenzurii, foarte puţini sunt cei care să preia tema şi să o anunţe populaţiei, poate şi din dorinţa de a nu mai tensiona atmosfera, şi aşa încărcată şi aflată uneori foarte aproape de nivelul rupturilor sociale.

acum 5 luni · comentarii (31)

Nu aş vrea să mă întorc la viaţa dinainte de epidemie, exact în forma în care se desfăşura aceasta. Nu sunt singura care şi-a dat seama cât timp pierdeam zilnic în trafic alergând între întâlniri care pot fi făcute perfect şi de acasă, la orice oră şi cu un „share screen” ca la finalul acesteia să avem şi „livrabilul”.

acum 6 luni · comentarii (8)

Odată cu extinderea pandemiei de COVID-19, şi în ţara noastră reţelele de socializare au fost luate cu asalt de propunători de instrumente şi metode de lucru online, platforme digitale pentru comerţul de bunuri cu amănuntul, telemuncă, şcoală online, servicii publice digitalizate, servicii de plăţi online, Internet-Banking ş.a.m.d.

acum 7 luni · comentarii (1)

Câtă energie consumă oamenii şi tot ce şi-au făcut ei - aparatele, casele, maşinile, birourile şi fabricile? În anul 2018, consumul total de energie primară (petrol, cărbune, gaz natural, energie hidraulică, nucleară, eoliană, fotovoltaică şi alte forme regenerative) pe Terra a fost de 13,865 milioane de tone de echivalent energetic al petrolului.

acum 10 luni · comentarii (10)
Modifică Setările