WhatsApp va introduce o nouă funcţie care îţi va permite să ştergi mesajele trimise până ca acestea să fie citite. Când va fi disponibilă şi cum o vei putea folosi

WhatsApp va introduce o nouă funcţie care îţi va permite să ştergi mesajele trimise până ca acestea să fie citite. Când va fi disponibilă şi cum o vei putea folosi

WhatsApp va primi în curând un nou update care va aduce o schimbare majoră modului în care comunicăm. De câte ori nu ţi-ai dorit să retragi un mesaj trimis ”la nervi”? În curând vei putea face şi acest lucru.

Ştiri pe aceeaşi temă

WhatsApp este una dintre cele mai folosite aplicaţii de chat din lume. Peste 1,2 miliarde de oameni o folosesc în fiecare zi, iar update-urile care îţi permit să faci din ce în ce mai multe lucruri vin în mod constant. De curând, WhatsApp Beta se joacă cu o funcţie nouă, care îţi permite să ştergi un mesaj deja trimis, înainte ca destinatarul să îl poată citi.

Funcţia va fi foarte folositoare atunci când îţi vei dori să retragi câteva vorbe spuse în momente delicate, sau atunci când ai băut cu o bere mai mult decât trebuia. Noul update ar trebui să ajungă în câteva săptămâni pe iOS şi Android şi a fost dezvăluit de contul de Twitter WABetaInfo, unul care se ocupă cu relatarea de noi funcţii WhatsApp aflate în testare, scrie Techspot.com.

Una dintre părţile interesante ale noii funcţii este faptul că alertele de mesaje vor apărea în continuare în centrul de notificări, însă vor fi afişate sub denumirea ”Acest mesaj a fost şters”. Conform aceleiaşi surse, utilizatorii vor avea la dispoziţie o fereastră de cinci minute în care vor putea şterge regretatele mesaje. 


citeste totul despre: