Waze sare în ajutorul şoferilor. Cum foloseşti funcţia nouă prin care poţi cere asistenţă dacă ai rămas cu maşina în drum

Waze sare în ajutorul şoferilor. Cum foloseşti funcţia nouă prin care poţi cere asistenţă dacă ai rămas cu maşina în drum

Foto: androidblogger.eu

Atunci când Google a achiziţionat Waze, cu cinci ani în urmă, toată lumea se aştepta ca aplicaţia dezvoltată în Israel să fie integrată cu totul în Google Maps.

Ştiri pe aceeaşi temă

Nu numai că nu s-a întâmplat aşa, însă aceasta primeşte cu regularitate update-uri care sunt gândite să îţi facă drumul mult mai uşor, din toate punctele de vedere, nu doar cel al traficului.

Noua funcţie poate fi activată direct din meniul de rapoarte al Waze, ea fiind disponibilă doar dacă faci update la ultima versiune. ”Roadside Help” funcţionează ca o alertă care este trimisă direct pe display-urile telefoanelor şoferilor care se află în vecinătate. Are chiar şi o secţiune de comentariu, în care poţi detalia, în scris, natura problemei tehnice pe care ai întâmpinat-o.

Funcţia Roadside Help se poate dovedi extrem de utilă atunci când faci o pană, de exemplu, şi nu ai cunoştinţele sau forţa necesară pentru a schimba cauciucul spart. În plus, dacă se întâmplă ceva neprevăzut la o oră mai înaintată, sau pe un drum mai puţin circulat, ai acum o şansă în plus de a găsi ajutor.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: