Vodafone te provoacă la o cursă pe Transfăgărăşan, alături de Titi Aur!

Vodafone te provoacă la o
cursă pe Transfăgărăşan, alături de Titi Aur!

Inovaţia celor de la Vodafone România, care au decis recent lansarea primei reţele mobile de telefonie cu viteze în sfera 800 Mbps însoţită de jocul mobil „RaceReady Vodafone”, a fost excelent primită de un spectru larg de consumatori.

Practic, cea mai mare viteză într-o reţea mobilă în care se pune accentual deopotrivă pe optimizarea streamingului video, dar şi pe lărgirea benzii de transmisie, face de acum casă bună şi cu un joc video mobil excellent structurat, a cărui idée central este să concurezi în siguranţă.
 
O competiţie cu tine însuţi, în care toate talentele şi reflexele îţi sunt solicitate la maximum dacă vrei să ridici mănuşa aruncată de Vodafone România şi de multiplul campion naţional de raliuri, Titi Aur. Dar o competiţie purtată de la egal cu Titi Aur pe cel mai frumos drum al Europei: Transfăgărăşan. Fiindcă provocarea venită din partea operatorului telecom prin „RaceReady Vodafone” tocmai în asta constă: să urci la volanul virtual al unei super maşini de curse, ţinând în permanenţă cont de regulile de condus preventiv. Într-un fel, intrând în joc vă veţi afla simultan nu doar într-o cursă aproape paralelă cu maşina rivală condusă de Titi Aur pe acelaşi traseu, dar şi în postura aproape incredibilă de a-l avea pe acelaşi Titi Aur în postura de copilot, de mâna ta dreaptă. Fiindcă vocea sa te însoţeşte pe tot parcursul traseului. ”Redu viteza” par să fie cuvintele ce revin cel mai des pe buzele copilotului tău de marcă, dar veţi mai auzi constant şi „virează uşor”, „curbă strânsă”, „controlează driftul”, „curbă ac de păr”, „controlează derapajul”. Va trebui,aşadar, să treceţi prin zeci de situaţii dificile de condus, pe un traseu montan ce respectă 100% realitatea din teren, respectând însă regulile conducerii preventive.
 
Vor exista, probabil, şi moment în care veţi lovi parapetul sau veţi impinge maşina până la limitele sale maxime, dar odată cu trecerea liniei de sosire veţi simţi o uşurare şi o încântare de neuitat. Desigur, fiecare dintre participanţi primeşte la final „foaia de parcurs”, dar ce mai contează un mesaj de genul „antrenează-te” când tu simţi că vei reveni în „vârful Transfăgărăşanului” doar din dorinţa de a deveni mai bun ca în urmă cu zece minute. Mai ales că va rămâne de fiecare dată deschisă oportunitatea de a deveni chiar mai bun decât cel mai bun: Titi Aur!
 
Ideea celor de la Vodafone de a îmbina jocul cu arta conducerii preventive, de care încă puţini dintre şoferii români par a da dovadă,este salutară. 
 
Campania Vodafone este derulată în TV, print, outdoor şi digital şi este construită în jurul mesajului „Reţeaua ta de viitor te susţine cu viteză şi siguranţă pentru experienţe de ultimă generaţie. Hai să ne bucurăm împreună de viitor. Ready?”. Spotul ilustrează o întrecere spectaculoasă între campionul de raliu Titi Aur, la volanul unui autoturism pe Transfăgărăşan, cel mai spectaculos drum din ţară, şi români care au concurat în timp real în cadrul jocului mobil, pe replica virtuală a traseului, prin intermediul reţelei Supernet 4.5G. Jocul „RaceReady Vodafone” este disponibil gratuit pentru telefoanele şi tabletele cu sistem de operare iOS şi Android.
 
Articol susţinut de Vodafone Romania

citeste totul despre: