Vodafone a lansat o nouă versiune a aplicaţiei sale de gestionare de conturi, MyVodafone. Ce s-a schimbat şi ce bonus primeşti dacă o actualizezi

Vodafone a lansat o nouă versiune a aplicaţiei sale de gestionare de conturi, MyVodafone. Ce s-a schimbat şi ce bonus primeşti dacă o actualizezi

Vodafone România lansează o nouă versiune a aplicaţiei MyVodafone, prin intermediul căreia utilizatorii îşi pot gestiona abonamentul sau cartela preplătită.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cu ajutorul acesteia poţi accesa servicii de verificare a costurilor, de plată a facturilor sau de reîncărcare a unei cartele preplătite. MyVodafone poate fi utilizată gratuit atât în ţară, cât şi în străinătate, deoarece traficul de date necesar accesării aplicaţiei nu este tarifat.

Noua versiune a aplicaţiei permite clienţilor Vodafone România să îşi activeze şi dezactiveze extraopţiuni, precum şi să acceseze lista detaliată a apelurilor efectuate, statisticile referitoare la SMS-urile trimise şi traficul de internet consumat. Totodată, aplicaţia permite accesarea istoricului ultimelor şase facturi, precum şi istoricul reîncărcărilor.

În plus, în fiecare zi de luni, clienţii Vodafone România primesc reduceri exclusive pentru terminale şi pentru pachete de servicii, atât abonamente, cât şi cartele preplătite.

Spre exemplu, un utilizator al unei cartele preplătite care reîncarcă cu minimum de 6 euro primeşte până la 5000MB trafic de date bonus în funcţie de valoarea reîncărcată.

Pe lângă acestea, utilizatorii beneficiază de reduceri la o gamă variată de produse şi servicii, precum produse electrocasnice şi IT, călătorii, timp liber, îmbrăcăminte, încălţăminte, servicii medicale etc. Ofertele sunt actualizate în fiecare lună.

Clienţii care vor descărca şi instala noua versiune a aplicaţiei îşi vor putea activa gratuit un bonus de 10GB de date disponibil până la 30 septembrie 2017. My Vodafone este disponibilă gratuit pentru dispozitivele iOS şi Android.

citeste totul despre: