vivo intră în magazinele locale: Flanco, Altex şi Media Galaxy

vivo intră în magazinele locale: Flanco, Altex şi Media Galaxy

vivo X60 Pro. FOTO Shutterstock

vivo, al 5-lea mare producător de smartphone-uri la nivel mondial, îşi extinde reţeaua de parteneri de distribuţie în România.

Ştiri pe aceeaşi temă

Din data de 21 iulie, produsele vivo sunt disponibile pentru achiziţie în reţeaua online a distribuitorului Flanco, iar din data de 26 iulie, în magazinele online Altex şi Media Galaxy.  

Portofoliul local de produse vivo cuprinde modelele mid-range din gama Y - Y72 5G, Y70, Y20s, Y11s, dar şi smartphone-urile recent lansate, flagship-ul realizat în colaborare cu compania ZEISS pentru tehnologia de imagistică - vivo X60 Pro, şi noul vivo V21 5G, smartphone-ul cu tehnologie de top pentru camera selfie. 

Cu sediul central în China şi o reţea de 10 centre R&D în Shenzhen, Dongguan, Nanjing, Beijing, Hangzhou, Shanghai, Xi’an, Taipei, Tokyo şi San Diego, vivo se concentrează pe dezvoltarea de tehnologii de ultimă generaţie, inclusiv 5G, inteligenţă artificială, design industrial, fotografie şi alte tehnologii în curs de dezvoltare.

vivo a înfiinţat cinci hub-uri de producţie (inclusiv un centru de producţie autorizat de brand), în China, Asia de sud şi sud-est, cu o capacitate de producţie anuală de aproape 200 de milioane de telefoane inteligente. În acest moment, vivo şi-a extins reţeaua de vânzări în peste 40 de ţări şi regiuni şi este apreciat de peste 400 de milioane de utilizatori din toată lumea.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările