VIDEO Prototipul viitorului iPhone 4G, descoperit în Vietnam

Un site din Vietnam a prezentat poze cu ceea ce se presupune a fi prototipul viitorului iPhone 4G. Dispozitivul seamănă izbitor cu cel pierdut de un director de la Apple într-un bar în urmă cu circa o lună de zile.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit unei înregistrări video care însoţeşte articolul de pe site-ul vietnamez, prototipul a fost achiziţionat de un om de afaceri pentru circa 4.000 de dolari şi are o versiune mai mică a A4 CPU, procesor care se regăseşte şi la iPad.

Noul dispozitiv pare a include o serie de modificări faţă de cele ale prototipului pierdut în martie, ceea ce înseamnă că este o variantă mai avansată a viitorului iPhone 4G.

Compania Apple, binecunoscută pentru seriozitatea cu care îşi păstrează secretele despre produse, va lansa noul iPhone 4G în câteva luni. .

Luna trecută, site-ul american specializat pe IT, Gizmodo, a publicat poze ale prototipului 4G uitat de inginerul Gray Powell într-un bar din Silicon Valley. Gizmodo a intrat în posesia gadgetului după ce a plătit circa 5.000 de dolari celui care l-a găsit.

Potrivit celor de la Gizmodo, dispozitivul va fi mai subţire decât predecesorul său, iPhone 3G, însă, mai greu, şi va include o cameră video frontală, pentru chat.

Citiţi şi: Apple a pierdut prototipul iPhone 4G - Gizmodo

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările