VIDEO Lupta reclamelor de sărbători: Apple are un viral, Samsung doar un videoclip cu prea puţin impact

VIDEO Lupta reclamelor de sărbători: Apple are un viral, Samsung doar un videoclip cu prea puţin impact

Apple îşi promovează noul telefon fără a-l pomeni măcar. FOTO Reuters

Apple şi Samsung au publicat două videoclipuri noi pentru dispozitivele lor. Apple se concentrează pe iPhone 5s, pe când sud-coreenii au ales Galaxy Note 3. Totuşi, americanii par să fi creat un viral cu această reclamă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Reclama Apple a fost publicată pe YouTube pe 16 decembrie, adică la începutul acestei săptămâni. În acest timp a reuşit să strângă peste cinci milioane de afişări şi 35 de mii de aprecieri pozitive. Este un viral, cu siguranţă. Mai mult, compania nici nu pomeneşte numele vreunui produs. Desigur, e vorba de un iPhone 5s, este uşor de observat, dar nu este menţionat direct.

La polul opus este Samsung cu reclama la Galaxy Note 3 pe care a intitulat-o „Reflexii de sărbătoare“. Este o lume de poveste, oamenii sunt apropiaţi şi-şi dau cadouri sau petrec timp unul cu altul, dar ca răspândire a mesajului nu este chiar un succes. Pe YouTube, videoclipul a ajuns la 15 mii de vizualizări. A venit, ce-i drept, la patru zile după reclama Apple, dar va rămâne la mare distanţă de aceasta în ceea ce priveşte transmiterea mesajului.

iPhone 5s este cel mai bun telefon al Apple, are o cameră foto îmbunătăţită, un procesor pe arhitectură x64, vine cu iOS 7 din fabrică şi are scanner de amprentă pentru deblocarea telefonului. Galaxy Note 3 e un phablet de 5,7 inci cu Android, interfaţă proprie Samsung şi stylus. A fost lansat la IFA 2013.

Ambele produse de promovare sunt disponibile mai jos.

Apple

Samsung

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările