VIDEO iPhone 5s îşi măreşte colecţia de probleme: un ecran albastru ca în vremurile de aur ale Windows

VIDEO iPhone 5s îşi măreşte colecţia de probleme: un ecran albastru ca în vremurile de aur ale Windows

iPhone 5s a luat o „boală“ de la Windows. FOTO Adevărul

„Omul negru“ din lumea PC-urilor este ecranul albastru care apare pe Windows. Mai nou, şi iPhone 5s prezintă aceeaşi problemă pe lângă faptul că aplicaţiile clachează mai des decât pe iPhone 5.

Blue Screen of Death (BSOD) este una dintre funcţiile nedorite pe orice PC cu Windows, dar oricât de norocos ai fi tot ai întâlnit aşa ceva. Surpriza e pentru utilizatorii de iPhone 5s care au această problemă. Se pare că apare atunci când treci de la o aplicaţie la alta prin centrul de multitasking şi ar avea legătură cu aplicaţiile Apple: iWork, Pages sau Numbers, scrie The Next Web.

Cel mai probabil Apple va veni cu o actualizare destul de curând, cum a făcut şi cu celelalte probleme de până acum, dar asta demonstrează că iOS 7 e puţin mai nefinisat decât celelalte versiuni. Totuşi, poate era de aşteptat, având în vedere cât de schimbat e faţă de celelalte versiuni. All Things D scrie şi despre cum aplicaţiile, pe iPhone 5s, se închid forţat cu o proporţie de două ori mai mare decât pe iPhone 5.

Crittercism, o companie care urmăreşte cât de bine se descurcă aplicaţiile mobile, susţine că iPhone 5s are mai multe probleme cu aplicaţiile decât iPhone 5 sau iPhone 5c. „De fiecare dată când hardware-ul se schimbă sau software-ul e nou, vedem astfel de probleme. Inevitabil, în timp, acestea ajung să fie rezolvate“, a spus Andrew Levy, directorul Crittercism.

Dezvoltatorii au putut testa compatibilitatea aplicaţiilor cu iOS 7, dar nu şi cu iPhone 5s, dacă n-au avut telefonul. Acesta foloseşte un procesor pe arhitectură de 64 biţi, pe când toate cele de până acum s-au oprit la procesoare pe 32 biţi. „Vestea bună e că Apple cel mai probabil ştie de asta. Ei au trimis deja două actualizări pentru iOS 7, face o treabă foarte bună cu remedierea problemelor“, a mai spus Levy.

Hai să discutăm pe Facebook, ne găseşti pe Tech Adevărul

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările