Imagini exclusive cu telefoanele Google Pixel 6 dezvăluite de un YouTuber VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Google Pixel 6 Pro. FOTO Jon Prosser / YouTube
Google Pixel 6 Pro. FOTO Jon Prosser / YouTube

Principala noutate care se vehiculează despre Google Pixel 6 este legată de procesorul Whitechapel, creat de Google în colaborare cu Samsung, dar YouTuber-ul Jon Prosser a arătat că exteriorul noilor telefoane poate fi la fel de interesant.

„Am primit imagini reale ale acestui dispozitiv”, afirmă Prosser. „Imagini detaliate de înaltă calitate de la sursă… inclusiv imagini hands-on cu acest telefon.” Maxwell Weinbach, un alt YouTuber, susţine de asemenea autenticitatea designului dintr-o sursă diferită, dar pune la îndoială culoarea terminalelor.

Prosser dezvăluie că Google va renunţa la „XL” în favoarea „Pro”, ceea ce înseamnă că noile telefoane vor fi numite Pixel 6 şi Pixel 6 Pro. Acest schimbarea aduce Google în linie cu tendinţele industriei, dar, în mod esenţial, schimbă şi dinamica. Anterior, un Pixel XL era doar un telefon mai mare cu aceleaşi specificaţii, în timp ce „Pro” înseamnă că dispozitivele nu vor mai avea aceleaşi caracteristici hardware.

Google Pixel 6 FOTO Jon Prosser / YouTube

Şi acest lucru este confirmat de noile lor imagini. Pe spate, Google a combinat elemente populare atât ale Pixel 2XL (finisaj în două tonuri), cât şi ale Nexus 6P (bandă orizontală a camerei). La o privire mai atentă Pixel 6 are doar două camere, în timp ce Pixel 6 Pro are trei. Specificaţiile sunt necunoscute, dar zvonurile despre un obiectiv periscop cu senzor spectral s-ar potrivi cu noul aranjament orizontal al camerei, deoarece ocupă mai mult spaţiu.

Google Pixel 6 va avea o cameră selfie centrată şi un cititor de amprente în ecran. Rama este, de asemenea, extrem de subţire şi simetrică pe ecran. Un afişaj cu rată de refresh de 120Hz pare, de asemenea, probabil, deşi schimbarea numelui, din XL în Pro, va însemna că Google urmează Apple, făcând disponibilă opţiunea doar pentru „modele Pro”?

Mai multe detalii în materialul video.

În ciuda unor îngrijorări, nu există nicio îndoială că gama Pixel 6 din 2021 este cea mai aşteptată de la primul smartphone Pixel încoace. Cu siguranţă, mănuşa a fost aruncată şi Google ar putea livra ucigaşul de iPhone pe care unii îl anticipează de când a fost anunţată prima gamă Pixel.

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite