VIDEO FOTO Oppo N1 Mini va aduce camera rotativă de 13 megapixeli într-un ambalaj mult mai mic

VIDEO FOTO Oppo N1 Mini va aduce camera rotativă de 13 megapixeli într-un ambalaj mult mai mic

Oppo N1 Mini FOTO Phone Arena

Oppo, producătorul chinez care a adus primul telefon Full HD pe piaţă şi primul telefon cu o cameră rotativă se pregăteşte să lanseze o variantă Mini a lui N1, primul terminal care nu a mai avut cameră frontală, ci una care se roteşte.

Ştiri pe aceeaşi temă

Primele imagini cu acest telefon au fost publicate de site-ul Phone Arena, iar telefonul se pregăteşte de a fi lansat. Oppo N1 va avea aceeaşi cameră ca şi fratele său mai mare, rotativa de 13 megapixeli. Aceasta a arătat că e uşor să faci o cameră frontală de selfie-uri foarte bună, dacă roteşti la 180 de grade cadrul.

Ce avea prost telefonul acela? În afară de preţ, dimensiunile erau un pic cam mari, ajungând la 5,9 inci. Telefonul a părut masiv de fiecare dată când l-am luat în mână.

Puteţi vedea un video cu Oppo N1 de la Mobile World Congress din Barcelona.

Oppo N1 Mini va renunţa la ecranul Full HD şi va fi dotat doar cu un ecran de 720p, adică HD. Camera foto rămâne la 13 megapixeli, cum ziceam, iar bateria va fi de 2.140 de miliamperi. Nu sunt informaţii despre memoria RAM şi procesor, dar bănuim că vom avea de-a face cu 2 GB de RAM şi probabil un Snapdragon 800 sau 600.

Oppo N1 Mini e un telefon interesant, ca toate terminalele cu cameră rotativă. Adevărul a testat Allview P7 Xtreme, o alternativă vândută pe piaţa din România.

Puteţi vedea un video cu P7 Xtreme mai jos. 

Imagini din aceeasi galerie
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările