VIDEO Un chinez a muşcat dintr-o baterie de iPhone ca să vadă dacă e reală şi aceasta i-a explodat în gură

VIDEO Un chinez a muşcat dintr-o baterie de iPhone ca să vadă dacă e reală şi aceasta i-a explodat în gură

FOTO via NDTV Gadgets

Cea mai mare problemă cu bateriile lithium-ion este dată de faptul că acestea tind să explodeze dacă se deteriorează rapid. Un bărbat din China a aflat pe propria piele că nu este bine să muşti dintr-o baterie de acest gen.

Ştiri pe aceeaşi temă

Una dintre cele mai interesante ştiri de azi vine din ţara Marelui Zid, acolo unde un bărbat a vrut să-şi cumpere o baterie de iPhone dintr-un supermarket care vinde lucruri la mâna a doua. Pentru că nu a vrut să se lase păcălit, acesta a muşcat din baterie pentru a verifica autenticitatea acesteia. Nu mai trebuie menţionat că acesta şi-a regretat decizia instant.

Din clipul video de mai jos ne putem da seama de momentul exact în care acesta s-a speriat, iar bateria i-a explodat în faţă. Nimeni nu ştie de ce respectivul bărbat a crezut că un test prin muşcare ar confirma sau infirma factorul de originalitate al bateriei, însă, cu siguranţă, nu va mai repeta acest gest în viitor.

Este uimitor faptul că acesta a scăpat nevătămat din acest incident. Supermarket-urile second-hand din China sunt recunoscute pentru faptul că vând baterii la mâna a doua contrafăcute, pentru a-i păcăli pe clienţi.

citeste totul despre: