Vară fierbinte de la LG: G3 vrea să îşi bată rivalii printr-un ecran impresionant şi nuanţa de culoare care mimează luxul

Vară fierbinte de la LG: G3 vrea să îşi bată rivalii printr-un ecran impresionant şi nuanţa de culoare care mimează luxul

Cum ar putea arăta LG G3, noul smartphone sud-coreean. FOTO Evleaks

LG G3 va avea un ecran impresionant cu o rezoluţie dublă faţă de ce oferă Samsung şi HTC, dar sud-coreenii vor să îl vândă şi cu un plus de clasă. Îl vor livra în cutii aurii încadrându-se în trendul pornit de Apple cu iPhone 5s. Mai mult, telefonul ar putea arăta similar Nexus 5.

iPhone 5s are un scanner de amprente, Galaxy S5 are o cameră foarte bună şi HTC One are un design desăvârşit, folosind aluminiul pentru carcasă. Acesta fiind grupul de telefoane în acest moment, ce mai poate aduce LG în plus? Se pare că un display cu o rezoluţie impresionantă şi un ecran cât mai aproape de margine. Cel puţin aşa se conturează LG G3, un produs care va fi livrat şi în nuanţa gold, scrie The Verge.

UberGizmo a confirmat că LG G3 va avea un ecran cu rezoluţie 2K la o diagonală de maximum 5,5 inci. LG G2 de anul trecut a avut o diagonală de 5,2 inci şi rezoluţie full HD. 2K înseamnă de două ori mai mult decât full HD, dar pentru utilizator nu înseamnă mare lucru. În fapt, este doar o cursă pe care LG vrea s-o câştige, mergând pe principiul că mai mare e mai bun.

Din Japonia, prin operatorul KDDI, a apărut şi o imagine a terminalului LG isai FL, un LG G2 croit după designul Nexus 5. Butoanele de pe spate sunt mai finuţe, mai greu de apăsat din greşeală, iar butonul de pornire şi blocare a fost mutat pe margine. De asemenea, LG a împins şi mai mult ecranul spre margine, reducând dimensiunile telefonului. Este un pas înainte faţă de rivalii săi HTC sau Samsung.

Mai mult, The Verge are şi o poză cu presupusa cutie în care va veni LG G3. Este aurie, reflectând, cel mai probabil, noua nuanţă de culoare disponibilă pentru dispozitiv. Apple a pornit anul trecut un trend care pare să se dezvolte cu fiecare producător, acela de a avea auriul drept nuanţă de culoare. Anunţul oficial privind LG G3 este aşteptat în luna mai. LG G2 a fost introdus în august 2013.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările