Razer Phone 2 trece la Android 9.0 Pie

Razer Phone 2 trece la Android 9.0 Pie

Razer Phone 2, telefonul special dedicat gamerilor, va avea parte de o actualizare a sistemului său de operare, mutându-se pe Android 9.0 Pie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Instalarea Android 9.0 Pie aduce multiple beneficii pentru Razer Phone 2 printre care utilizarea dispozitivului într-o manieră mai intuitivă, o folosire mai eficientă a bateriei şi optimizarea experienţei de folosire în cazul jocurilor video şi a aplicaţiilor de divertisment digital.

Alte îmbunătăţiri aduse telefonului sunt navigarea pe bază de gesturi cu acces la Google Assistant, funcţii interactive şi de căutare pentru aplicaţii, noi posibilităţi de administrare a nivelului de confidenţialitate şi posibilitatea de a înregistra video la calitate 4K.

Începând cu 1 martie, telefonul va putea fi achiziţionat la un preţ total redus de 499.99 de dolari, cu 50% mai puţin faţă de preţul său anterior, de pe site-ul oficial Razer.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările