Unul dintre cele mai cunoscute brand-uri Nokia ar putea fi relansat luna aceasta. Îţi mai aminteşti de 8800 Sirocco?

Unul dintre cele mai cunoscute brand-uri Nokia ar putea fi relansat luna aceasta. Îţi mai aminteşti de 8800 Sirocco?

FOTO via Nokiamuseum.info

Încă de când au preluat brandul Nokia de la Microsoft, finlandezii de la HMD Global au mizat destul de mult pe nostalgia fanilor celebrelor telefoane din trecut. Pentru a marca revenirea mărcii, aceştia au lansat Nokia 3310, totul fiind gândit ca o cascadorie de PR. Se pare că nu a fost doar un caz izolat.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pentru cine îşi mai aminteşte peisajul industriei telefoanelor pre-smartphone, Nokia domina autoritar şi părea că este întruchiparea trecutului, prezentului şi viitorului, toate în acelaşi timp. Îţi mai aminteşti de Nokia 8800 Sirocco? Da, acel telefon cu ecran glisant care se găsea şi în variantă placată cu aur.

Nu, Nokia nu vrea să comercializeze din nou Nokia 8800 Sirocco, însă are de gând să atribuie această titulatură unui nou telefon, care urmează să fie lansat la Mobile World Congress 2018, care va avea loc la finalul lunii la Barcelona. Marca Nokia 8 Sirocco a fost deja înregistrată, iar totul pare doar o chestiune de timp.

Cel mai probabil, terminalul va avea acelaşi aspect premium, ”Sirocco”, însă aici se vor opri asemănările cu vechiul terminal. Nokia 8 Sirocco va dispune de un procesor Qualcomm Snapdragon 835, un display OLED cât şi de o memorie RAM încăpătoare, de 4 sau 6 GB. Restul specificaţiilor vor fi împrumutate de la modelul tradiţional Nokia 8, lansat la începutul anului trecut.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările