Un bărbat din Rusia dă în judecată Apple pentru că l-ar fi transformat în homosexual

0
Publicat:
Ultima actualizare:
apple

D.Razumilov vrea 15.000 de dolari din partea companiei, după ce a spus că gigantul american l-ar fi împins spre homosexualitate, conform unui post de radio din Rusia.

Razumilov este un utilizator de iPhone şi spune că a fost atras în relaţii sexuale cu persoane de acelaşi sex în această vară, după ce a primit 69 de GayCoins pe o aplicaţie de criptomonede pe care o descărcase în 2017. Acestea au venit şi cu un mesaj în limba engleză, trimis de un necunoscut, pe care Razumilov l-a tradus ca ”nu judeca până nu încerci”.

”M-am gândit, chiar aşa, cum pot judeca ceva fără să încerc? Aşa că am decis să încerc să am relaţii sexuale cu persoane de acelaşi sex” spune Razumilov în plângerea sa oficială.

”Pot spune că după două luni am fost atras într-o relaţie intimă cu o persoană de acelaşi sex şi nu mai pot ieşi” continuă Razumilov. ”Am un prieten acum şi nu ştiu cum să explic acest lucru părinţilor mei. După ce am primit mesajul menţionat mai sus, viaţa mea nu s-a schimbat decât în rău şi nu va mai fi normală niciodată”.

Razumilov acuză compania din Cupertino că l-ar fi ”împins într-un mod manipulativ către homosexualitate”, un lucru care i-a cauzat ”suferinţă morală şi vătămări sănătăţii psihice”, pentru care cere suma de 1 milion de ruble (15.300 de dolari). O primă audiere în acest caz va avea loc pe data de 17 octombrie.

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite