Un bărbat a murit electrocutat în timp ce îşi încărca telefonul

Un bărbat a murit electrocutat în timp ce îşi încărca telefonul

Atunci când vrei să încarci un dispozitiv trebuie să ai grijă să nu fie deteriorat cablul de alimentare, sau să îl izolezi până când apuci să îţi cumperi altul. Dacă nu eşti atent acestea pot deveni foarte periculoase.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un bărbat de 35 de ani din Malaezia a murit electrocutat în timp ce îşi încărca telefonul, tocmai pentru că nu a avut grijă la cablul de alimentare, care era destul deteriorat. Cadavrul acestuia a fost descoperit lângă telefonul mobil, care era încă conectat la sursa de curent. Medicii au stabilit cauza morţii ca fiind electrocutarea.

Oficialii poliţiei din Bernama, Malaezia, au declarat că bărbatul a fost găsit de către prietenul lui într-o stare de inconştienţă lângă telefonul său mobil şi un cablu de alimentare. Conform raportului oficial, bărbatul nu a suferit răni sau leziuni, moartea petrecându-se extrem de rapid, până ca acesta să îşi dea seama ce se întâmplă cu el.

Nu este clar ce tip de telefon sau încărcător folosea victima, însă este extrem de probabil ca acesta să fie unul aftermarket, produs la negru, neomologat. Mai ales în ţările sărace, multă lume recurge la achiziţionarea unor astfel de cabluri de alimentare, deoarece sunt mult mai ieftine decât produsele originale, omologate oficial.

citeste totul despre: