Un bărbat a cerut-o în căsătorie pe prietena sa cu ajutorul a 25 de iPhone-uri X dispuse în formă de inimă

Un bărbat a cerut-o în căsătorie pe prietena sa cu ajutorul a 25 de iPhone-uri X dispuse în formă de inimă

Foto: Ubergizmo

iPhone X a fost cel mai aşteptat telefon al anului 2017. Încă de când Apple l-a anunţat, reacţiile au fost împărţite în privinţa costului acestuia şi mai ales a disponibilităţii. Doar trei milioane de exemplare au fost disponibile, în primă fază, pe 3 noiembrie, iar lumea s-a înghesuit pentru ele în magazine şi pe Internet.

Ştiri pe aceeaşi temă

Se pare însă că disponibilitatea limitată a lui iPhone X nu a descurajat un bărbat din China care a decis să-şi ceară prietena în căsătorie. Acesta s-a dat peste cap şi a achiziţionat nu mai puţin de 25 de iPhone-uri X, care au costat în jur de 30.000 de dolari. Apoi le-a aranjat în formă de inimă, tot aranjamentul fiind completat cu petale de trandafiri.

Chen Ming a realizat toată surpriza cu ajutorul prietenilor lui, care au adus-o pe prietena sa în locaţia respectivă. După ce s-a asigurat că fata a văzut aranjamentul tehnologico-floral, acesta s-a aşezat într-un genunghi şi a rostit cuvintele. Din fericire, ea a acceptat, iar acum Chen este logodit.

Motivul din spatele cererii inedite este reprezentat de faptul că atât Chen, cât şi prietena sa sunt mari amatori de jocuri care rulează pe telefoanele mobile. În plus, cifra de 25 de terminale Apple este reprezentativă pentru vârsta fetei. La finalul evenimentului, Chen a dăruit toate telefoanele prietenilor săi care l-au ajutat să pună totul la punct, păstrând două smartphone-uri pentru el şi noua sa logodnică.

citeste totul despre: