Tot ce trebuie să ştii despre YotaPhone 2: Telefonul cu două „feţe“ este mai bun

Tot ce trebuie să ştii despre YotaPhone 2: Telefonul cu două „feţe“ este mai bun

YotaPhone 2 are un ecran de 4,7 inci E Ink. FOTO Playtech

YotaPhone 2 este un model nou pentru un concept vechi de peste un an. De data aceasta ruşii revin cu un dispozitiv mult mai bun, iar în Europa debutează. Iată ce trebuie să ştii.

Ştiri pe aceeaşi temă

YotaPhone 2 era unul din cele mai aşteptate telefoane din ultima perioadă. Începând cu prima generaţia, ideea Moguai de a monta un ecran secundar pe telefon a fost apreciată de foarte multă lume. Nu acelaşi lucru se poate se poate spune despre modul în care a fost pusă în aplicare în primă instanţă.

Deoarece nu se putea lucra şi nu se putea scrie pe display-ul secundar, publicul a crezut că mai multe puteau fi făcute cu un ecran E-Ink. Astfel, primul YotaPhone a fost considerat de mulţi o idee bună cu o implementare slabă. Ruşii de la Moguai au ţinut cont de tot feedback-ul primit, iar YotaPhone 2 se prezintă impecabil, cu îmbunătăţiri considerabile la toate capitolele.

Ca de obicei, primul aspect care iese în evidenţă este design-ul telefonului. YotaPhone 2 împrumută aici un element interesant din caracteristicile Nexus, partea superioară şi partea inferioare fiind rotunjite uşor. De asemenea, spatele din plastic are un aspect mat care se simte bine la atingere şi permite o prindere relativ bună.

Află totul despre noul YotaPhone

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: