Specificaţiile seriei Galaxy S20 au fost dezvăluite: filmare 8K la 30 de cadre pe secundă şi ecrane de 120Hz, introduse pe toate dispozitivele

Specificaţiile seriei Galaxy S20 au fost dezvăluite: filmare 8K la 30 de cadre pe secundă şi ecrane de 120Hz, introduse pe toate dispozitivele

Unul dintre cele mai comune (şi neplăcute, deoarece elimină elementul surpriză) trenduri din ultimii ani, dacă vorbim despre lansări de smartphone-uri, este dezvăluirea specificaţiilor acestora înainte de lansarea oficială. Am aflat aproape tot cu privire la noua gamă Galaxy, cu 3 săptămâni înainte de zua în care acesta va fi prezentat.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pe 11 februarie, Samsung va lansa la San Francisco noua sa gamă de telefoane, Galaxy S20 şi, cel mai probabil, va anunţa şi un nou telefon pliabil (al cărui nume se pare că va fi Galaxy Z Flip).

Cu câteva săptămâni înainte de evenimentul oficial, lista cu specificaţii pentru toate cele trei modele care vor ajunge pe piaţa europeană a apărut pe internet, graţie contului de Twitter al lui Ishan Agarwal şi celor de la mysmartprice.

Notabil este faptul că toate cele 3 dispozitive sunt 5G şi toate au un ecran de rată de refresh de 120Hz.

Galaxy S20 Ultra arată, conform acestor specificaţii, ca un telefon perfect. Un ecran de 6,9 inci de calitate WQHD+, 512 sau 128GB de stocare, un senzor principal de 108MP cu o lentilă tele de 48MP, capacitate de a face zoom optic de 10x şi digital 100x şi înregistrare la 30 cadre pe secundă în 8K. Camera frontală are 40MP, şi poate înregistra videouri 4K până la 60 de cadre pe secundă. Iar pentru a susţine toate aceste specificaţii, o baterie de 5000mAh. Ce poţi dori mai mult?

Galaxy S20 Plus vine cu un ecran mai mic, de 6,7 inci şi stocare de 128GB, cu posibilitate de upgrade până la 1TB prin card Micro SD. Camera principală are 12MP, iar senzorul tele 64MP, cu zoom optic 3X şi zoom digital 30X. Bateria va avea 4500mAh.

Galaxy S20 vine cu un display de 6,2 inci şi acelaşi ansamblu de camere ca pe S20+. Practic, singura diferenţă între el şi ”mijlociul” seriei se poate observa doar la nivelul ecranului şi al bateriei, care are doar 4000mAh.

Dacă Samsung va livra toate aceste specificaţii pe 11 februarie, sunt şanse mari ca S20 Ultra să devină unul dintre cele mai bine vândute dispozitive produse vreodată de gigantul sud-coreean.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: