VIDEO Aplicaţia românească The Pole te lasă astăzi să-ţi pui afişul gratuit pe un ecran digital în centrul Bucureştiului

VIDEO Aplicaţia românească The Pole te lasă astăzi să-ţi pui afişul gratuit pe un ecran digital în centrul Bucureştiului

The Pole te lasă să-ţi pui afişul în centru gratuit astăzi

Astăzi, utilizatorii de iPhone îşi pot pune afişul, anunţul, declaraţia sau poza pe orice ecran digital din Bucureşti cu ajutorul aplicaţiei româneşti The Pole.

Pe 28 noiembrie, poţi testa gratuit aplicaţia românească pentru smartphone care îşi propune să schimbe abordarea de până acum a advertising-ului! „The Pole” este primul serviciu care permite crearea unui poster doar cu ajutorul telefonului mobil şi urcarea lui pe un ecran digital.

Pentru a crea propriul afiş, trebuie să urmezi câţiva paşi simpli: descarcă aplicaţia „The Pole Society” din App Store, creează-ţi posterul cu ajutorul funcţiilor grafice sau uploadează unul deja existent şi selectează ecranele digitale pe care doreşti să fie afişată imaginea ta!

Timp de 24 de ore, posterul va fi afişat gratuit pe un ecran din centrul Capitalei.

Pentru moment, aplicaţia acoperă peste 40 de ecrane digitale în Bucureşti, urmând să devină disponibilă şi pentru alte destinaţii precum New York sau Dubai, începând cu 2014.

Platorma prezentată în premieră de către The Pole este lansată în parteneriat cu mobilPay MasterCard Mobile, prima soluţie de plăţi cu telefonul mobil din România şi Phoenix Media.

Ce au făcut doi tineri cu aplicaţia în centrul Bucureştiului

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările