Telefonul cât „o foaie de hârtie“ vine din China şi e atât de subţire încât s-ar putea să nu aibă mufă pentru căşti

Telefonul cât „o foaie de hârtie“ vine din China şi e atât de subţire încât s-ar putea să nu aibă mufă pentru căşti

Vivo X5 Max e un telefon cu sub 4mm grosime. FOTO

Chinezii se luptă să aibă cele mai subţiri telefoane din lume, iar cu ultimul, denumit Vivo X5 Max, se poate să fi mers prea departe.

Ştiri pe aceeaşi temă

 este un nou concurent la recordul mondial pentru cel mai subţire smartphone. La fiecare câteva săptămâni avem informaţii legate de un nou concurent la titlul de cel mai subţire şi firav telefon de pe mapamond. Ca de fiecare dată, vorbim de un producător asiatic pentru care America şi Europa nu reprezintă o piaţă atractivă de desfacere.

Este vorba de , o companie care, în trecut, a intrat în istorie ca fiind „creierul“ din spatele primului smartphone creat vreodată cu un display QHD. La momentul respectiv, era vorba de Vivo Xplay 3S. Acum, când vine vorba de o nouă performanţă demnă de cartea recordurilor, Vivo se pregăteşte să anunţe noul Vivo X5 Max.

Acest aparat era vehiculat de câteva săptămâni, dar nu s-au cunoscut foarte multe detalii. Mai ales, nu a ştiut nimeni cum va arăta sau când va ajunge în mâinile doritorilor.

Află totul despre cel mai subţire telefon din China

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: