Telefonul modular de la Google devine mai bun cu noile parteneriate

Telefonul modular de la Google devine mai bun cu noile parteneriate

Telefonul Project Ara este modular şi îi poţi îmbunătăţi performanţa cu noi componente.

În 2015 ne aşteptăm să vedem foarte multe telefoane modulare. Google îl are pe cel mai interesant, iar acum are parteneri noi pentru el.

Ştiri pe aceeaşi temă

Deşi va mai dura ceva timp până se va materializa, prin parteneri precum NVIDIA şi Marvell,  al celor de la Google sună promiţător.

De mai bine de un an discutăm posibilitatea unui telefon modular. Chiar dacă va mai dura mult timp până când acesta se va materializa, asta nu înseamnă că nu putem visa la abilităţile sale spectaculoase.

În definitiv,  este un proiect cât se poate de real al celor de la Google ce ar urma să devină un produs comercial până la finele lui 2015. Acesta va permite doritorilor să nu mai investească în permanenţă într-un telefon nou, ci să-şi fac upgrade prin achiziţia de module precum cele de mai sus. Astfel, ar trebui să fie mult mai uşor să vă achiziţionaţi o cameră mai bună pentru smartphone dacă abilităţile de captură sunt prioritare pentru voi sau să înlocuiţi procesorul cu unui mai rapid.

Află totul despre telefonul modular

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: