Sun Life Financial si IBM semneaza un acord de outsourcing

IBM si Sun Life Financial, cea mai mare companie de asigurari din Canada, au anuntat semnarea unui contract care prevede ca IBM sa furnizeze o gama larga de servicii tehnologice pentru Sun Life

IBM si Sun Life Financial, cea mai mare companie de asigurari din Canada, au anuntat semnarea unui contract care prevede ca IBM sa furnizeze o gama larga de servicii tehnologice pentru Sun Life Financial, pe o perioada de sapte ani. Contractul este estimat la aproximativ 164 milioane de dolari. IBM va furniza servicii operationale pentru a sprijini activitatile de tehnologia informatiei ale companiei Sun Life Financial in diverse domenii: gazduire Web, administrare server mainframe si mid-range, servicii e-mail, suport pentru aplicatii Lotus Notes si servicii de securitate pentru retele. Ca rezultat al acestei colaborari, aproximativ 111 angajati ai Sun Life Financial se vor alatura celor de la IBM Global Services. "Impreuna cu experienta vasta a companiei IBM in domeniul serviciilor financiare, precum si a operatiunilor sale, compania este bine echipata pentru a acorda Sun Life Financial infrastructura necesara pentru afacerea noastra in crestere", a declarat John Wright, executive vicepresedinte si CIO, Sun Life Financial. "IBM va furniza abilitatile tehnologice si resursele informatice de care are nevoie Sun Life Financial, pentru ca aceasta sa continue sa furnizeze servicii financiare de inalta clasa clientilor ei", a declarat Rock Horton, director general, IBM Global Services, Canada. "Lucrand cu IBM, Sun Life Financial va realiza atat o eficientizare a costurilor, cat si o optimizare operationala".

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


Modifică Setările