Samsung a prezentat în România noua gamă de smartphone-uri premium, Galaxy Note 10

Samsung a prezentat în România noua gamă de smartphone-uri premium, Galaxy Note 10

Samsung a prezentat, în cadrul unui eveniment de presă, cele două smartphone-uri din noua serie Galaxy Note10. Noua gamă este destinată utilizatorilor moderni, care se folosesc de telefon în activitatea lor de zi cu zi, atât personală, cât mai ales cea profesională.

Ştiri pe aceeaşi temă

Participanţii au avut ocazia să vadă în acţiune smartphone-urile în cele trei cornere special amenajate:

  • zona next-level power of creativity, unde participanţii au avut ocazia să vadă cum arată ilustraţiile în realitate augmentată realizate exclusiv cu S Pen şi au testat noile funcţii ale camerei foto şi video;
  • zona next-level power of gaming, unde au putut testa procesorul telefonului în cadrul unui meci de FIFA cu Ovidiu Pătraşcu;
  • zona next-level power of productivity, unde un consultant a explicat funcţia DEX video.
 

Echipat cu Cinematic Infinity Display şi cu cel mai avansat S Pen de până acum, precum şi cu specificaţii ale camerei îmbunătăţite care permit utilizatorilor să facă fotografii şi clipuri video la o calitate excelentă, Galaxy Note10 îmbină design-ul elegant cu instrumente de productivitate pentru a oferi cea mai bună experienţă utilizatorilor Galaxy.

Pentru prima oară în istoria Note, Galaxy Note10 este disponibil în două dimensiuni: Galaxy Note10 este destinat celor care îşi doresc să se bucure de puterea lui S Pen într-un telefon compact, în timp ce Galaxy Note10+ este destinat celor care vor cel mai mare display produs vreodată pentru un Note, Cinematic Infinity Display de 6.8 inci.

În România, telefoanele din seria Galaxy Note10 vor fi disponibile în magazinele partenerilor selectaţi începând cu data de 23 august 2019, în culorile Aura Glow, Aura Black, Aura Pink pentru Note10 şi Aura Glow, Aura Black, Aura White pentru Note10+. Galaxy Note10 a generat cu 20% mai multe precomenzi decât Galaxy Note9 anul trecut.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: