Samsung pregăteşte lansarea Galaxy S5 Prime, un smartphone cu ecran 2K

Samsung pregăteşte lansarea Galaxy S5 Prime, un smartphone cu ecran 2K

Galaxy S5 Prime va avea un display cu rezoluţie 2K FOTO Răzvan Băltăreţu

Cei de la Samsung abia au lansat modelul Galaxy S5 dar, la fel ca şi anul trecut, acum urmează o serie întreagă de S5-uri cu unele specificaţii uşor diferite.

Ştiri pe aceeaşi temă

Asta se întâmplă şi în cazul Galaxy S5 Prime, un smartphone ecran 2K ce urmează să fie anunţat în perioada următoare. Acesta are rolul de a concura cu LG G3, vârful de gamă al celeilate companii sud-coreene, care va veni şi el cu ecran 2K.

Telefonul a fost publicat pe un site un site chinezesc, cel mai probail în urma unei greşeli.

În afară de ecranul de 5,1 inch cu rezoluţie mai mare (2560x1440, faţă de 1920x1080), specificaţiile tehnice rămân aproape aceleaşi.

Galaxy S5 Prime va fi dotat cu un procesor Snapdragon 805 tactat la 2,5Ghz şi o memorie RAM de 3GB (faţă de cei 2GB RAM de pe S5). Spaţiul de stocare va fi de 32GB şi va putea fi extins printr-un card microSD.

Camerele foto rămân de 2, respectiv 16MP, iar sistemul de operare este Android 4.4 Kit Kat peste care va fi aplicată interfaţa Touch Wiz.

Se aşteaptă ca telefonul să apară pe piaţă la începutul lunii iunie. Samsung a lansat, de curând, şi Samsung Galaxy K Zoom, un smartphone cu cameră foto performantă. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările