Samsung lucrează de zor la noul A5 2018. Terminalul va dispune de un ecran fără marigini laterale, similar cu cel de pe Galaxy S8

Samsung lucrează de zor la noul A5 2018. Terminalul va dispune de un ecran fără marigini laterale, similar cu cel de pe Galaxy S8

Atunci când nu lucrează la flagship-uri premium, Samsung nu neglijează segmentul său mid-range de telefoane şi încearcă să aducă, pe cât posibil, noutăţi în fiecare an. Pe site-ul companiei sud-coreene au apărut deja primele poze de prezentare cu Samsung Galaxy A5 2018.

Ştiri pe aceeaşi temă

Una dintre cele mai importante schimbări zvonite este noul design al ecranului, care se pare că va fi un Infinity Display, fără margini laterale, în genul celui de pe Samsung Galaxy S8. Dimensiunile şi celelalte detalii tehnice ale terminalului nu sunt încă cunoscute, însă nu ar mai trebui să dureze prea mult până ce compania sud-coreeană va face totul public.

Confirmarea noului telefon a venit din partea unui utilizator de Twitter ceva mai vigilent. Acesta a descoperit pagina de suport a produsului pe site-ul Samsung, chir dacă acesta nu a fost încă anunţat oficial. Având în vedere că vorbim de un telefon mid-range, specificaţiile tehnice vor fi decente, fără să rupă însă gura târgului.

Piaţa de telefoane mid-range începe să vină cu oferte din ce în ce mai interesante, mai ales prin prisma dotării noilor terminale. Dacă Huawei ne propune Mate 10 Lite, care dispune de o cameră foto principală duală, este de aşteptat ca şi Samsung să monteze un Infinity Display pe unul dintre modelele sale mai accesibile.

citeste totul despre: