Samsung a lansat modelul S8 Active, un telefon bun la toate care e rezistent la apă, şoc, zgârieturi şi praf. Cât costă

Samsung a lansat modelul S8 Active, un telefon bun la toate care e rezistent la apă, şoc, zgârieturi şi praf. Cât costă

Samsung S8 Active a fost anunţat oficial de compania sud-coreeană şi este disponibil pentru precomandă. El va costa mai puţin decât Samsung Glaxy S8.

Ştiri pe aceeaşi temă

În primă fază, noul terminal va fi lansat în Statele Unite ale Americii prin intermediul unui operator local, pentru ca apoi să ajungă şi peste ocean, în Europa. S8 Active este varianta mai rezistentă a lui Galaxy S8, lansat în martie 2017.

Display-ul lui Samsung S8 Active nu mai este unul curbat la marigini, ca pe modelul convenţional, ci este limitat de margini de metal pentru a fi mai bine protejat atunci când vorbim de şocuri. În plus, telefonul vine echipat şi cu Bixby, asistenul personal dezvoltat de Samsung pentru device-urile sale mobile.

Ecranul are 5,8 inci, şi este de tip AMOLED HD, cu un aspect 18:5:9. De notat este că nu vorbim despre un Infinity Display, ci doar despre un ecran tradiţional. Culorile în care va veni ”îmbrăcat” noul terminal sunt două la număr. Meteor Gray şi Titanium Gold.

Chiar dacă device-ul va fi exclusiv, la început, în oferta operatorului american AT&T, el îşi va face apariţia şi în restul lumii spre finalul lunii august. Preţul acestuia va fi în jur de 700 de euro, încadrându-se astfel în clasa premium de telefoane. 

citeste totul despre: