Samsung a lansat Galaxy S2 Plus în România

Samsung a lansat Galaxy S2 Plus în România

Sasmung Galaxy S2 Plus rulează pe sistemul de operare Android Jelly Bean

Samsung a lansat, marţi, pe piaţa din România, smartphone-ul Samsung Galaxy S2 Plus, lansat la începutul anului la nivel internaţional. Dispozitivul rulează pe sistemul de operare Android 4.1.2 Jelly Bean şi beneficiază de o serie de funcţii care nu erau disponibile pe Samsung Galaxy S2.

Ştiri pe aceeaşi temă

La fel ca şi popularul model S2, Galaxy S2 Plus are un procesor dual core tactat la 1,2 Ghz şi 1GB RAM. Procesorul nu mai este, însă, unul Exynos ci BroadCom. Spaţiul de stocare este mai mic decât la S II, având 8GB spaţiu disponibil, extensibil până la 64GB prin card microSD. Procesorul grafic este şi el diferit faţă de cel de pe versiunea anterioară. Astfel, observăm un chipset Broadcom VideoCore IV, spre deosebire de modelul Mali 400, găsit pe Galaxy S2. Ecranul este de 4,3” inci WVGA Super AMOLED şi cameră de 8MP, care are acum lag zero la obturator ce permite captarea obiectelor aflate în mişcare fără decalaj.

Interfaţa noului model Galaxy S2 Plus este completată de o serie de funcţii intuitive care fac telefonul mai uşor de folosit. Spre exemplu, cu ajutorul funcţiei Direct Call, utilizatorii pot forma automat numere de telefon în timp ce scriu un mesaj către un anumit contact, prin simpla ducere a smartphone-ului la ureche. De asemenea, prin funcţia Smart Stay, telefonul poate sesiza dacă utilizatorul se uită la telefon în acel moment pentru a lumina ecranul, în funcţie de nevoie.

Galaxy S2 Plus aduce, de asemenea, o serie de funcţii suplimentare. Spre exemplu, ferestrele de tip pop-up pentru videoclipuri permit unui clip video să ruleze oriunde pe ecran, într-o fereastră pop-up redimensionată, în timp ce sunt realizate şi alte comenzi, eliminând astfel nevoia de a închide şi reporni videoclipurile atunci când sunt verificate e-mail-urile sau când se navighează pe Internet. Funcţia S Voice permite utilizatorilor să controleze telefonul prin intermediul comenzilor vocale, în timp ce funcţia Voice Unlock îi ajută să-şi deblocheze telefonul cu ajutorul unei comenzi vocale.

Specificatii Tehnice Samsung GALAXY S II Plus by

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: